om MOTORSTOPP.se

Jag heter Morgan Lindgren och bor i Högsta strax norr om Uppsala.

Allt började 2005 när jag ville ha en plats för mina privata bilbilder från evenemang och shower.


Med datorintresset sedan barnsben på 80-talet och självlärd i programmering och webbdesign gjorde jag slag i saken och skapade en hemsida.

www.motorstopp.se har ändrat profil och design flera gånger sedan hemsidans start men har alltid haft motor och tekniskt tema.


Privat finansiering

Webbplatsen finansieras enbart med privata pengar. Jag tjänar inga pengar på innehållet.
Denna webbplats är främst gjord för mitt eget nöje och jag fyller den med saker jag gillar vad det än är.


Egenproducerat material

Precis som jag tidigare nämnt så skapades sajten från första början för att jag skulle kunna lägga upp mitt eget material. -Genom åren har det till och från funnits önskemål från vänner och bekanta att göra det mer till ett medlemsforum.


Detta har prövats några gånger men har alltid till slut fallit på att det krävs administratörer för att hålla koll på att medlemmarna sköter sig och håller sig till uppsatta regelverk. Därför har jag återgått till den ursprungliga tanken.


Nätikett - Politik och religon

Jag försöker hålla politik, religioner och sådana frågor utanför webbplatsens innehåll. Motorhobbyn ska förena folk, inte sära.  -Alla har rätt att ha sin uppfattning och ogilla saker, men inte att skrika ut det och absolut inte här. -Därför finns det inget sätt att kommentera innehållet, eller någon möjlighet att rösta negativt på innehåll.


Innehåll som du anser inte skall vara här

Om du anser att du är ägare till något av innehållet här eller finns med i innehåll och inte vill ha det här så kontaktar du mig och berätta varför... och jag tar bort det! (OBS! skicka med en adress till sidan där materialet finns och förklara vad som är fel - Annars blir det väldigt svårt att veta vad som åsyftas)


Obs! du måste kunna bevisa att du är ägare till innehållet, eller i övrigt förklara varför det ska tas bort från den här webbplatsen för att jag ska göra det. -Har du bra skäl så hjälper jag mer än gärna till att lösa problemen.


Varför "så komplicerat"?

för att det är alltför enkelt idag att gnälla, kasta skit, ställa till förtret och vara allmänt negativ till allt och alla.  -Det finns många skäl till att man reagerar på saker men djupandas några gånger och fundera först varför du blir irriterad.

Formulera sedan problemet på ett vårdat och seriöst sätt som gör att problemet kan lösas istället för genom hårda verbala stridigheter


Kontakta mig

Om du vill att jag besöker ett evenemang eller något annat så rekommenderar jag återigen att du kontaktar mig. -Jag kommer att sätta upp ett kontaktformulär längre fram, men tills dess gäller e-post eller facebook.Skruvat på egna projektbilen
Den egna projektbilen en Volvo PV -1956 har äntligen fått den helrenoverade "original" B16 motorn startad. Och naturligtvis så läggs mycket av den lilla fritiden som finns nu på att få den installerad i PV:n. För er som vill veta mer om det projektet kan lä...
Påskledigt och lite annat
Det har stått still ett tag nu med utvecklingen av sajten eftersom det har funnits mycket att göra på jobbet inför påskledigheten och aktiviteter med släkt och vänner under påskledigheten med bla. besök på ELMIA i Jönköping. Men nu &au...

Vicky 3 - HotRod
  Först lackades ramen i silver innan randningarnas tunna linjer tejpades i silverlacken. Sedan blåstes allt i "Apple Candy Red"   Normal färg för Vicky 3 är en ljust grå-blå nyans men eftersom detta är en "HotRod-moppe" med alla moderniseringar ...
Buick
Kul med fler som gillar Buick. Tummen upp...
Ansvarig ägare av MOTORSTOPP.se   Morgan Lindgren

Adress: Högsta 208,  75593 Uppsala

 

Policy & Personuppgifter - Om MOTORSTOPP.se - Annonsera


facebook