MOTORSTOPP.se


Hur det började

Med hjälp av några enkla böcker lärde jag mig själv grunderna i att skapa hemsidor omkring 1995.

I början av 2004 byggde jag en egen hemsida för att ha någonstans att lägga upp mina bilder från utställningar och på kompisars bilar.  Vid den här tiden hade min hemsida namnet Garaget för det kändes passande men tji fick jag när jag skulle registrera domänen för namnet garaget.se var då redan upptaget. 

Jag hade absolut inte tänkt på några alternativa namn och en kompis sa på skämt om namnbryderiet, "har du kört motorstopp?" och jag tänkte att det kan väl sidan få heta då tills jag kommer på något bättre att byta till.


Mer kunskap mer avancerat för stort

En kompis med större kunskaper än jag i PHP hjälpte mig sedan att få hemsidan att utvecklas med både en medlemsdel och uppladdningar av medlemmars personliga bilder av allt som har med motorhobby att göra samt en avancerad forumdel.

Men motorstopp.se växte alltför fort och det var knepigt att på fritiden hinna med att ha koll på såväl skräpinlägg som uppladdningar. -Jag ville ha en helhetskontroll över utvecklingen av portalen som hemsidan hade kommit att bli och alltihop växte sig för stort.

Det kändes allt mindre roligt med motorhobbyn och jag fortsatte istället mitt utvecklande av hemsidor nu åt helt andra håll och lärde mig mer avancerade tekniker.
Samtidigt fortsatte jag ändå att producera film och fotografera allt möjligt och min youtube-kanal och facebook-sida för MOTORSTOPP.se fortsatte att uppdateras då och då men bara med sådant som jag själv ville fylla dom med.

 

Många skepnader

Under många år omformade jag vid olika tillfällen motorstopp.se åt olika håll i sökandet efter en form som kändes bra och nu har jag återgått till grundformen där enbart jag delar med mig av de saker som jag själv tycker är intressant. Man skulle kunna säga att det som började som en avancerad blogg och som övergick i en portal nu har återgått till en blogg och det trivs jag bra med just nu.

Det som kommer att presenteras här framöver är alltså allt möjligt motorrelaterat material som passerar i mitt liv och som kan vara av intresse för andra att ta del av.

 

Helt ideelt med egna pengar

Sidan drivs ideelt och helt utan reklamintäkter. Och i den mån som jag presenterar produkter eller tipsar om företag på MOTORSTOPP.se så är det för att jag personligen gillar dessa och inte för att jag har fått betalt att tycka så.

Och jag hoppas att ni som besöker hemsidan tycker om den.

Morgan Lindgren


» Ă–ppna utskriftvänlig sida
Copyright © MOTORSTOPP.se - 2018